Naš tim

MiGor SpeacerS
MiGor SpeacerS


Dovoljno veliki da se NOSIMO SA IZAZOVIMA, Mali logo MiGor SpeacerS dovoljno mali da BRINEMO O KUPCU.  

O nama

     Specijalizovani smo za prodaju distancera, pribora za oplatu i opreme za prefabrikacije betona. MiGor SpeacerS je dobro uspostavljena kompanija sa stalnim rastom, orijentisana ka budućnosti i potrebama kupaca.
     Naš cilj je da obezbedimo proizvode i usluge visokog kvaliteta koji su podržani testovima, sertifikatima i tehničkim odobrenjima. Godinama implementiramo nove ideje i rešenja, dajemo sve od sebe da našim klijentima uvek pružimo profesionalnu podršku.
     Kontrola kvaliteta i stručna pomoć inženjera odeljenja za tehničku podršku i dizajn čini da naši klijenti vide u nama pouzdanog partnera. U MiGor Speacers-u ćete uvek naći osobu koja je spremna da sarađuje.
     Pružamo tehnologiju, iskustvo i visok kvalitet. - Gradnja sa nama garantuje uspeh.
     Zahvaljujući našem znanju i iskustvu postali smo referentna tačka za nabavku plastičnih, betonskih i čeličnih distancera na tržištu Srbije i regiona, vodeća smo firma i jedina koja ima lager proizvoda, u Srbiji, iz domena opreme za prefabrikacije.
     Želja da proširi svoje tržište i poboljša korisničku podršku dovela je do toga da MiGor SpeacerS otvori više prodajnih lokacija - Želimo blizak radni odnos sa našim klijentima.
     Sa naših prodajnih lokacija, građevinskim firmama po konkurentnim cenama isporučujemo kvalitetne proizvode koji su u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima, ovi proizvodi igraju bitnu ulogu u armiranobetonskoj konstrukciji.

Zašto mi?

Migor dugme  imamo sveobuhvatnu prodajnu ponudu – širok asortiman proizvoda,
Migor dugme  imamo jedan od najvećih lagera za distancere i oplatnu tehniku u Srbiji i regionu, naši proizvodi su spremni za isporuku odmah,
Migor dugme  u toku smo sa industrijskom tehnologijom – stalno unapređujemo naše proizvode zasnovane na savremenim inženjerskim rešenjima, nudimo konkurentne cene,
Migor dugme  imamo sopstvenu specijalizovanu flotu transportnih vozila koja je spremna za isporuku opreme na gradilište kupca - brzo isporučujemo naručene proizvode, sa našeg lagera,
Migor dugme mi štitimo naše klijente - poverenje je ključno za razvijanje našeg odnosa.
Migor dugme Više od 10 godina profesionalizma, poštenja i doslednosti učinili su MiGor Speacers kompanijom, prepoznatom širom Srbije i regiona.

MiGor SpeacerS - Realnost koja uvek ukazuje na budućnost i vodi ka stalnom rastu.


mali_logo