Plastični distanceri

Distanceri za beton se u najvećem broju slučajeva izrađuju od plastike, zbog čega predstavljaju mali izdatak prilikom investiranja radova, ali u velikoj meri doprinose kvalitetu izvođenja. U uslovima gradilišta nemoguće je kontrolisati rad svakog pojedinca, niti se može u potpunosti pouzdati u njihovu savesnost. Iz toga razloga su među građevincima uvek cenjena, jednostavna i jeftina rješenja koja podižu nivo garancije za izvedene radove.

Distanceri za beton su zato neophodni i sastavni deo pri izvođenju svih armiračkih radova, kako u industrijskoj, tako i u individualnoj gradnji. Ponuda na tržištu obuhvata sve elemente bez kojih se armiranje betona ne može zamisliti, a uz njih posao postaje lakši, brži i neuporedivo kvalitetniji.
Spektar proizvoda je takav da svi koji su u poslu armiranja, izvođenja betonskih kostrukcija , mogu posao završiti na najprecizniji i najjednostavniji način, što istovremeno znači i najekonomičniji i najsigurniji.

O Distancerima

Pravilan (projektom predviđeni) položaj armature u armirano-betonskim elementima i konstrukcijama, od presudne je važnosti za njihovo kvalitetno izvođenje.

MiGor SpeacerS Proizvodi